2018    2 tm 8 april op het nieuwe asfalt !!

Net zoals in het voorjaar, eerst 4 dagen vrij rijden op het circuit, aansluitend haken we aan bij Bobo racing, dan kun je nog 5 uut per dag vrij rijden en als je wil meedoen met de wedstrijden. vrijdag de endurace (dikke pret !!) zaterdag king of grobnik, race over 8 rondes, zondag diverse sprint races (6 of 8 rondes afhankelijk van de klasse) Maandag en dinsdag is het circuit nagenoeg van ons, enkele italianen komen ook trainen. Woensdag en donderdag komen er enkele mensen bij, maar nog steeds is het echt niet druk, meestal niet meer als 40 man op de paddock, dus 10 op de baan. Vrijdag zaterdag en zondag kunnen er tussen 70 en 100 man komen (altijd nog de helft van wat we hier gewend zijn) Het blijft vrij rijden, open pitlane, tot de wedstrijden beginnen.

 


We hebben een unieke formule ontwikkeld ! In de aangegeven periodes zijn wij zelf op het circuit aanwezig, en iedereen die wil kan komen (en gaan) als ze willen, je mag dus 1, 2, 3 of meer dagen komen rijden als je wil ! Geen vaste sessies, echt vrij rijden ! Maar het mooiste, nog erg goedkoop ook. 100 euro per dag, geen extra kosten, benzine veel goedkoper als in nederland, banden goedkoop en zelfs het transport van de motor is goedkoop. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen we je motor meenemen, en opslaan tot je er bent voor 150 euro. We doen dit zonder winstoogmerk, wat we willen bereiken is een gezellige week, leuk rijden en nog wat leren ook. Deze keer is het doel het hele circuit af te huren, dat kan vanaf 30 betalende personen. We gaan dus proberen 30 man bij elkaar te krijgen, Vertel het verder ! Het voordeel voor jou: Geen stress, rijden als je zelf zin hebt, veel goedkoper uit zijn, want naast het veel goedkoper circuit tarief is de overnachtingsprijs supper voordelig, eten (en drinken) spotgoedkoop, benzine goedkoop en bandenservice goedkoop De lastste 3 dagen hebben we een combinatie met Bobo racing. Hierdoor is de groep veel groter, en kunnen we wedstrijden organiseren. Voorlopig is het doel om een endurance race te rijden (2 uur, met een naar eigen keuze in te vullen groep) en de volgende dagen een sprint race. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan dit nog veranderen.

Reken voor de grap eens uit wat je per minuut betaald bij andere organisaties en bij ons. 7 uur open pitlane voor 100 euro !

Naast vrij rijden zijn er ook mogelijkheden om onder begeleiding te trainen bij de race school (bij regels staat meer uitleg hierover)

Uiteraard hebben we regels opgesteld: Regels

De trip in het voorjaar was weer erg leuk. Diego heeft diverse keren gepoogd off-road te rijden door de grindbak, waarschijnlijk door de zenuwen. Pas heeft hij bekend gemaakt dat hij papa wordt ! Eric had al erg snel zijn motor kapot, en heeft toen op allerhande motoren de week toch nog leuk kunnen maken, zelf ben ik gaan experimenteren met injectie op de kawa, gedeeltelijk een succes, maar wel met als resultaat een kapot blokje. Geen nood, heb ondertussen al een ander blok op de kop getikt, dus voor de kenners, muzzi is er weer bij volgende keer !! en verder geen voorvallen van betekenis. Andre heeft zijn vuurdoop gehad op het cicuit, Peter en Bernt hebben sinds lange tijd eens vakantie genomen, en zo kan ik nog ff doorgaan, kortom erg geslaagd. Ook nog wat leuke prestaties: Eric-Koen en Carlo (italiaan) 2e in de endurance race, Koen 5e in King (lag in de eerste ronde op kop, maar gebrek aan wedstrijd ervaring kost hem waarschijnlijk de kop positie) Zlf 4e in de 50+ race (niet 50cc, maar 50 jaar, en dan niet van de motor...) Foto's volgen als ik weer in nederland ben. Voor een indruk van onze bezoeken daar:
Rijeka 10-03-2014
Rijeka 28-10-2013
Rijeka 11-03-2013
Rijeka 18-10-2012
Rijeka 4-7-2012
/p>

Het circuit is een snel circuit (ex MotoGP) met voldoende ruimte en grindbakken. Baanofficials, ophaaldienst en ambulances zijn aanwezig. Verder een prima bandenservice met een goede monteur die ook reparaties uit kan voeren, Maar zelf nemen we ook voldoende gereedschap mee om iedereen zo veel mogelijk vooruit te helpen. Op het circuit is een prima restaurant waar je van een salade, cheesburger tot en met een heerlijke steak voor weinig geld lekker kunt eten (de cheeseburgers zijn beroemd!) Op de paddock kun je slapen (5 euro voor een hele week) in je tent/caravan/camper of als je wil is er vlakbij (500 m) een leuk hotel.

om een indruk te krijgen: www.grobnik.hr

We gaan vaker, 2 keer per jaar. Volg de website voor meer info.

Wil je contact zoeken met andere deelnemers, om b.v. samen te rijden, mail ons, wij houden zullen je dan een lijst sturen van mensen met dezelfde vraag. Mail adres en telefoon nr geven we niet op de website, we willen voorkomen dat het als spam lijst gebruikt gaat worden.

 

Faciliteiten:

Toiletten Heren en dames, netjes en regelmatig schoon gemaakt
Douches Zoals de toiletten ook goed verzorgd"
Eten Prima gelegenheid op het circuit, maar ook zijn er diverse restaurants in de buurt.
Slapen Op de paddock (5 euro voor een week) of in een hotel vlak bij.
Banden Prima service en concurerende prijzen, wel vooraf opgeven of je er gebruik van wil maken zodat je voorkeur banden wel op voorraad zijn.
Reparaties Vakbekwaam en behulpzaam, onderdelen kunnen vaak volgende dag geregeld worden sinds kort!
Medische hulp Altijd aanwezig, 2 ambulances, ehbo etc. Zelf ervaren dat na een val schoonmaken met alcohol prima werkt, maar niet zo prettig is... Mocht echter niet weg van de hulpverlener tot alles perfect schoon was. (erg tevreden over de hulp dus)
Andere recreatie Kroatie, strand +/- 10km !! Moet ik nog meer zeggen !
Reis Met de auto 1250 km vanuit Eindhoven, vliegen kan van en naar diverse vliegvelden, Beste optie: Weze (D)-Triest(I) (Rijanair) maar ook Zagreb, Pula, Zadar zijn mogelijke bestemmingen. Als het uitkomt kunnen we je (tegen vergoeding van benzinekosten) ophalen! Er is al gevlogen voor 93 euro retour, maar de prijs verschilt van dag tot dag

Heb je interesse, bel of mail !

0620236408

circuitrijden@weekers.nl

rogier@weekers.nl

koen@weekers.nl

Als je registreerd houden wij je op de hoogte van de volgende events via mail. Wil je definitief mee, moet je eerst registreren en daarna inschrijven per event. Registreer zelf via deze link registreer